Beijing EFR Laser S&T Co., Ltd.

Adres: Üçüncü kat, Bina 1, No.15 Guanghua Street, endüstriyel Geliştirme Bölgesi, Tongzhou Bölgesi, Pekin

Tel.: +86-10-64361009

Fax: +86-10-64361009

Lazer Makine için 130W Lazer Tüp
(Die Kesme ve Gravür için)

Model
F6 CO2 Lazer tüp ZS-1650 CO2 Lazer Tüp

Ürün Güçlü
100W daha fazla bir çıkış gücüne sahip, CO2 lazer borular çalışma gazının yeterli bir miktarı ile, yüksek kaliteli bir lazer ışını ile donatılmış ve az yer kaplayacak şekilde edilmiştir. Önemli ölçüde lazer ekipmanları işleme verimliliğini artırabilir.

Bizim lazer ekipmanları aksesuarları öncelikle, gravür kesme işareti ve metalik olmayan malzemelerin kaynak yanı sıra kalıp işleme kullanılır. Bizim diğer lazer cihazları da sac işleme alanında geniş bir uygulama yelpazesi var. Nedeniyle ekonomik fayda artan ve gelecek vaat eden pazar umutları, CO2 lazer tüpleri sanayi bir dizi artan ilgi alıyorsanız.

Uygulama Örnekleri
Endüstriyel kullanım için EFR en 130W lazer tüp kalıp kesme tahtaları, kalın akrilik plakalar, kontrplak, ışık panelleri, ekranlar, deri ürünleri, giyim ve daha bir yüksek enerjili lazer kesim elde edebilirsiniz lazer kesme makinesi yedek parça en iyileri arasında olduğunu farklı endüstriler.

Kalıp kesme makineleri popülerlik onlar daha kaliteli ve güvenilir lazer kalıp kesme makinesi aksesuarları olması gerektiği anlamına gelir. Mükemmel bir istikrar, yüksek hassasiyet, hızlı hızlı, düşük başarısızlık oranı ve uzun ömürlü, EFR en yüksek güç CO2 lazer tüpleri önemli ölçüde üretim verimliliğini artırabilir.

ygulanabilir Malzemeler
Kalıp kesme tahtaları
Kalın akrilik plakalar
kristal
cam
deri
MDF
metal levha
kâğıt
plastik
plastik cam
kontrplâk
kauçuk
taş
ahşap
tekstil
bambu


Bitmiş Ürün Ekran