Beijing EFR Laser S&T Co., Ltd.

Adres: Üçüncü kat, Bina 1, No.15 Guanghua Street, endüstriyel Geliştirme Bölgesi, Tongzhou Bölgesi, Pekin

Tel.: +86-10-64361009

Fax: +86-10-64361009

Lazer Makine için 100W Lazer Tüp
( Gravür Kesme İşareti ve Yapımı Sign için)

Modeller:
F4 CO2 Lazer Tüp ZS-1450 CO2 Lazer Tüp

Ürün Özellikleri
100W lazer tüpleri büyük bir ışın modu, küçük lazer nokta boyutu, düşük işletme akımı, yeterli lazer gücü, hızlı kesme hızı ve uzun bir servis ömrü ile karakterize orta güç lazer tüp vardır. Mükemmel bir lazer kesim ve oyma efektleri ile, bu lazer ekipmanları yedek parçaları, kesme oyma, ve deri, kumaş, abajurlar, el sanatları, etiket ve daha fazla işaretleme için geçerlidir.

Etkin çalışma hızını hızlandırarak ve lazer ekipmanları istikrarı artırmak, hem de işlem doğruluğu artan yeteneğine sahip olarak, yüksek kaliteli lazer sarf yoğun makineleri, lazer kesim makineleri, lazer oyma makineleri ve diğer kesme lazer kalıp kullanılan piyasada lazer işleme makineleri.

Uygulama Örneği:
CO2 lazer tüpleri deri sanayinde kullanılan güvenilir lazer kesme makinesi aksesuarları vardır. Lazer kesme makineleri işletmek ve düşük maliyetli, yüksek kesme hızı ve yüksek işlem verimliliği yürütmek kolay. Sadece bilgisayar ve giriş boyutu görüntüleri aktarmak ve istenen bitmiş ürün elde etmek, sonra kolaydır. Başka hiçbir alet veya kalıpları gerektirdiğinden, lazer kesim makinesi, basit ve hızlı temassız lazer işleme, yapabilir.

Uygulanabilir Malzemeler
akrilik
kristal
cam
deri
MDF
metal levha
kâğıt
plastik
plastik cam
kontrplâk
kauçuk
taş
ahşap
tekstil
bambu


Bitmiş Ürün Ekran