Beijing EFR Laser S&T Co., Ltd.

Adres: Üçüncü kat, Bina 1, No.15 Guanghua Street, endüstriyel Geliştirme Bölgesi, Tongzhou Bölgesi, Pekin

Tel.: +86-10-64361009

Fax: +86-10-64361009

Giris » Ürünler » CO2 Lazer Optik

CO2 Lazer Optik

    1. Toplam Reflektör

      Onlar CO2 lazer cihazında bir tam optik yol oluşturmak için lazer odak lensler ile işbirliği gibi toplam reflektörler, lazer iletim sistemlerinde önemli bir unsurdur.

      Daha
    1. ZnSe ve GaAs Odak Lens

      Bu sayfa GaAs odak lens ve ZnSe odak lens dahil olmak üzere lazer odak lensler, üzerinde duruluyor. Bu optik lensler yaygın lazer işleme makineleri çeşitli uygulanır.

      Daha

CO2 lazer tüpleri ve CO2 lazer güç kaynağına ek olarak, toplam reflektör, ve lazer odak lensler: EFR CO2 lazer optik iki tür malzemeleri. CO2 lazer aynaları, lazer kesim makineleri, lazer gravür makineleri, lazer işaretleme makineleri, ve diğer lazer işleme ekipmanları gibi optik işleme makineleri için gerekli parçalardır. Onlar reklam, ambalaj, işi işleme, dekoratif yapı malzemeleri, ve giyim dahil olmak üzere farklı sektörlerde, yaygın uygulanabilir.

EFR araştırma, geliştirme ve CO2 lazer cihazları ve ilgili ürünlerin üretiminde uzmanlaşmıştır. Lazer ekipmanları ile ilgili daha fazla bilgi için, ayrıntılı sayfalarını taramak ya da bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.