Beijing EFR Laser S&T Co., Ltd.

Adres: Üçüncü kat, Bina 1, No.15 Guanghua Street, endüstriyel Geliştirme Bölgesi, Tongzhou Bölgesi, Pekin

Tel.: +86-10-64361009

Fax: +86-10-64361009

Giris » Ürünler » F-220 Serisi CO2 Lazer Tüp

F-220 Serisi CO2 Lazer Tüp (Lazer Makineleri Lazer Bölüm)

Ülke: Çin
Ürün Standart: Q / EFR / J 1,1-2.015
Sertifikalar: CE belgesi, Çin teknik mektup patent

Açıklama
F-220 serisi CO2 lazer tüp ABD II-IV markalı optik ile donatılmış ve bir deşarj tüpü Almanya'dan ithal. Onun ömrü önemli ölçüde 10,000 saate kadar uzatıldı.

endüstriyel kullanım için lazer tüp istikrarlı bir özellik ve 260W maksimum güç kadar sahiptir. Sıradan lazer tüpleri ile karşılaştırıldığında, CO2 lazer tüp boyutu daha kompakt olduğunda, daha iyi bir ışın modu, daha küçük bir ışık spot ve daha hızlı bir kesim hızı vardır. F-220 CO2 lazer tüp yüksek güç ve daha uzun çalışma ömrü ile daha küçük bir boyuta sahip mühürlü. düşük güç lazer kesici değişiklikler sadece lazer tüp ve güç kaynağı ve 1 ayna, gerek makine değiştiren. kalınlığı hızı ve kesme ikisi de geliştirilmiştir.

Parametreler

Model Uzunluk (mm) Genişlik (mm) Yükseklik (mm) En yüksek güç (w)
F-220-Ⅲ 1875±5 130 163 260

Ürün Tanıtımı

Özellikler
Kararlı Kalite: Biz deşarj tüpü üretmek ve ateşleme işlemi sırasında sıkı kalite kontrol yürütmek için Almanya'dan cam tüp ithal.

Yüksek güç: ABD II-VI marka tam ayna ve pencere yansıtan ile yapılandırılan, CO2 lazer tüp aynı uzunlukta sıradan lazer tüpleri daha% 40 daha yüksek olduğu 260W.

Uzun Hizmet Ömrü: deşarj tüpü bir katalizör tarafından elektrolizle ve tedavi edilmiştir elektrodu vardır gibi, CO2 lazer tüp daha istikrarlı bir akıntı oluşturur ve 10.000 saate bir ömrü kadar vardır yapabilirsiniz. Bu lazer sarf aynı zamanda uzun vadeli çalışma koşulları altında gelişmiş bir performans koruyabilirsiniz.

Büyük Işın Modu: 180W CO2 lazer tüp ayarlanabilir optik boşluğu, yüksek kaliteli lazer ışını, ve istikrarlı lazer gücüne sahiptir.Onun ışın modu TEM00 elde edebilirsiniz. Bizim lazer tüp performans oranı yüksek bir maliyeti vardır,ve endüstriyel uygulamalar için idealdir.

Hassas Yedek Parça: Ayarlanabilir metal başkanları ve diğer kritik parçalar tüm parçalar yüksek hassasiyet ile gelen ve endüstriyel standartları karşıladığından emin kılan Japon işleme merkezi,tarafından işlenir.

Performans ve Uygulama: Karbondioksit lazer tüpleri lazer gravür makineleri, lazer kesim makineleri,lazer işaretleme makineleri ve daha fazlasını içeren lazer ekipmanları, optik işleme makineleri,vazgeçilmez bir parçasıdır.

Yüksek güç, güvenilir istikrar, küçük bir ışık nokta ve uzun hizmet ömrü ile, CO2 lazer tüp lazer ekipmanları aksesuar yaygın lazer kesim, gravür uygulanabilir ve deri ürünleri, giyim, kağıt, etiket ve diğer malzemeler üzerinde işaretleme olduğunu reklam sektörü, ambalaj sanayi, giyim sanayi, işi işleme sanayi, dekoratif yapı malzemesi sektöründe ve daha fazlası.

Kesme: F-220 CO2 lazer kesim tüpleri mükemmel bir lazer kesme makinesi aksesuarları, ve reklam, fuar,dekorasyon, giyim, deri eşya ve daha fazla kullanılan farklı malzemelerin kesilmesi, yanı sıra farklı işleme gereksinimlerini karşılamak için uygulanabilir.

Gravür: F-220 CO2 lazer tüpleri ideal bir lazer oyma makinesi aksesuarı ve preionization koşullarında, yüksek frekanslı darbe gravür elde edebilirsiniz.

Kullanım Durumu
Su soğutma:
Sıvı soğutma: temiz su;
Akış hızı: 3-5L / dak. (F-220 CO2 lazer tüp 2-5L / dak akış hızına sahiptir.);
Standart su sıcaklığı: 10 ℃ -40 ℃
Ortam: Sıcaklık: 2 ℃ -40 ℃;
nem:% 10-60

Çalışma Güncel

Modeli Giriş Akımı Maks. Çalışma Güncel Maks. Uzun vadeli işlem de mevcut Dayanma süresi Eşleştirilmiş EFR Güç Kaynağı Tetikleme Gerilimi
F-220-Ⅲ 38mA 38mA ve aşağıdaki 35 mA 10,000 saat (işletim akımı ≤ 35mA) PS-N220-Ⅲ 30KV

Kalite garantisi
Servis ömrü: 10,000 saat
Garanti: 300 gün

1. Kullanıcıların kılavuzuna göre çalışır, güç anma gücünün% 80'den az ise etiket üzerinde fabrika tarihten itibaren 150 gün içindebiz ücretsiz olarak değiştirin. Yerine lazer tüp yenilerini aynı garantiyi sahip olacaktır. Tek ulaşım yük alıcı tarafından karşılanacaktır. Lazer tüp yapısı hasarlı veya değiştirildiğinde, biz sorumlu olmayacağız.

2.Etikette fabrika tarihinden itibaren 300 gün kadar 151 gün, biz tamir veya kullanıcıların bizim kılavuzuna göre çalışır, güç anma gücünün az% 75 olması durumunda ücretsiz olarak değiştiririz. Değiştirilmesi ya da tamir lazer tüp alıcı bizden ilk kez satın aynı garantiyi sahip olacaktır. Tek ulaşım yük alıcı tarafından karşılanacaktır. Lazer tüp yapısı hasarlı veya değiştirildiğinde, biz sorumlu olmayacağız.

3. Biz hasar veya yanlış kullanım sırasında meydana gelen ve talimat kitapları doğrultusunda girmeyen sorunlardan sorumlu değiliz.

Geribildirim formu