Beijing EFR Laser S&T Co., Ltd.

Adres: Üçüncü kat, Bina 1, No.15 Guanghua Street, endüstriyel Geliştirme Bölgesi, Tongzhou Bölgesi, Pekin

Tel.: +86-10-64361009

Fax: +86-10-64361009

Şirket Profili

Pekin EFR Lazer S & T Co, Ltd CO2 lazer tüpleri ve ilgili ürünlerin araştırma, geliştirme ve üretiminde uzmanlaşmış bir yeni teknoloji kuruluştur. Yenilikçi CO2 lazer cihazları temin deneyimi 20 yıl ile, teknik mektup patent bir dizi verildi.

Biz yetenekli bir grup teknisyen istihdam ve cam boru boşlukları, lekesiz bir optik atölye ve standart lazer tüpleri için üretim hatları onlarca bağımsız üretim hatları kendi. 50.000 adet üzerinde yılda üretilen ile, CO2 lazer tüpleri, CO2 lazer güç kaynakları, CO2 lazer optik ve diğer ilgili ürünler lazer kesim makineleri, lazer dahil, bugünün piyasasında popüler bir öğe haline gelmiş ve yaygın lazer işleme makineleri çeşitli kullanılır farklı endüstriler için oyma makinesi yedek parçaları, lazer kaynak makineleri sarf ve lazer delme makinesi parçaları.

EFR Lazer olan çalışma hayatına 10.000 saate kadar, 2015 yılında metal ve metal olmayan lazer kesici uzman F-220 serisi CO2 lazer tüp başlattı. Tek lazer tüp maksimum çıkış gücü 260W kalmıştır. Benzer ürünlere göre, ürünlerimiz daha küçük hacim, daha iyi nokta modu ve daha yüksek kesme hızı var.

Eşsiz katalizör teknolojisi CO2 lazer tüp, iki yıl kimyasal ömrü sahip olmasını sağlar. En son ZS serisi böylece büyük ölçüde uygun ürünün kullanımı değerini artırmak ve önemli ölçüde gereksiz satış sonrası maliyetlerini azaltarak, son derece kararlı.

CO2 lazer tüpler alanında, EFR profesyonel teknoloji ve araştırma, geliştirme ve üretim zengin bir tecrübeye sahiptir. Ürünlerimiz piyasada iyi bir ün kazanmıştır.

Firmamız yetenekli ustalar, ultra temiz optik atölye, üretim hatlarının onlarca bir grup sahibi ve fazla elli bin yıllık üretim kapasitesine sahiptir.

Son derece rekabetçi bir pazar günü, EFR satış sonrası hizmetleri güvenilir CO2 lazer tüp kaliteli ürünler sunan üretici ve kapsamlıdır. Biz yenilikçi teknoloji geliştirmek ve müşterilerimiz için hizmet rakipsiz düzeyde gelişmiş ve güvenilir ürünler sunmak için bilimsel yönetim süreçlerini yürütmek için sayısız adımlar atması.